Ansiktsmassage

En skön behandling där Refit djupbearbetar trötta partier i ansiktet med vakuum som påverkar bindväven, radiofrekvens som leder ner värme i vävnaden och LED-ljus som ger en cirkulation på cellnivå. Du får en bindvävsmassage som ger dig en hudåtstramning samt en ökad elasticitet, vilket ger ett naturligt facelift.

Ansiktsmassage med Refit bidrar till att få dina käkmuskler, tinningar och övriga muskler i ansiktet att slappna av; alltså bra även för dig som bl a har spänningshuvudvärk, tinnitus och för dig som biter ihop käkarna eller gnisslar tänderna på natten.

Väljer du 45 min får du en kombinerad behandling av djupavslappnande ansiktsmassage med Refit som minskar stress och spänningar och en lyxig Aloe bio celullose mask med anti-ageing egenskaper. Masken är intensivt återfuktande med serum baserad på hög koncentration av naturligt odlad Aloe Vera med sina hudvårdande, fuktighetsgivande och balanserade egenskaper och andra hudvårdande botaniska ingredienser, som effektivt hjälper till att förbättra hudens utseende och ger din hud en helt ny lyster. Tillsammans får du en stund av vardagslyx för kropp och själ.

Kanske även en present att ge bort till någon du bryr dig om 🙂

När ska du inte ta behandling?
Personer med pacemaker, proteser av metall och nyligen gjord botox eller fillersbehandling inom behandlingsområdet och naturligtvis inte vid feber/infektion i kroppen.

Pris 30 min (Ansiktsmassage med Refit): 600 kr

Pris 45 min (Ansiktsmassage med Refit och lyxig Aloe bio cellulose mask): 850 kr

Boka tid