Behandlingar


Massage/Refit

Massagen löser upp och motverkar muskelspänningar och är riktad mot att förebygga besvär eller behandla direkta problem t ex spänningshuvudvärk/migrän, stel, trött, ond rygg/ben/axlar, nackspärr, tennisarmbåge. Jag skräddarsyr behandlingen efter dina behov och önskemål där jag använder mig av flera olika tekniker såsom Refit, djupgående massage, triggerpunktsbehandling, muskeltöjningar samt hemövningar. Läs mer om Massage/Refit.

Tinnitusbehandling

En specifik form av massage vars syfte är att släppa på de muskulära spänningar som ofta framkallar och förstärker tinnitus. Läs mer om Tinnitusbehandling.

Lotorpsmetoden

En utmärkt behandling för dig med andningsrelaterade besvär. Läs mer om Lotorpsmetoden.

Käkledsbehandling

För dig som gnisslar tänder, har bettskena eller biter ihop käkarna och är stressad, har spänningshuvudvärk, migrän eller nackproblem. Läs mer om Käkledsbehandling.

Ansiktsmassage

En skön behandling där Refit djupbearbetar trötta partier i ansiktet med vakuum som påverkar bindväven, radiofrekvens som leder ner värme i vävnaden och LED-ljus som ger en cirkulation på cellnivå. Du får en bindvävsmassage som ger dig en hudåtstramning samt en ökad elasticitet, vilket ger ett naturligt facelift. Läs mer om Ansiktsmassage.

Fett- och cellulitreducering

Behandling med Refit (radiofrekvens, vakuum och LED ljus). En djupgående behandling av bindväv där det blir en påverkan på fettceller, slaggprodukter och en cirkulation på djupet. Läs mer om Fett- och cellulitreducering

Vaxning

Brasiliansk, bikini och armhålor med sockervax (sugaring) samt ben med roll-on vax. Läs mer om vaxning

Boka tid