Behandlingar

På Caiissa Lifestyle erbjuder jag behandlingar med terapeutisk inriktning som är anpassade efter dina behov.

Massage/Refit

Massagen löser upp och motverkar muskelspänningar och är riktad antingen mot att förebygga besvär eller behandla direkta problem såsom spänningshuvudvärk/migrän, trött rygg, trötta ben, onda axlar, nackspärr, eller tennisarmbåge. Jag skräddarsyr behandlingen efter dina behov och önskemål där jag använder mig av flera olika tekniker såsom Refit, djupgående massage, triggerpunktsbehandling, muskeltöjningar samt hemövningar.

Tinnitusbehandling

En specifik form av tinnitusmassage vars syfte är att släppa på de muskulära spänningar som ofta framkallar och förstärker tinnitus.

Lotorpsmetoden

En utmärkt behandling för dig med andningsrelaterade besvär.

Käkledsbehandling

Käkledsbehandling passar dig om du gnisslar tänder, har bettskena eller biter ihop käkarna och är stressad, har spänningshuvudvärk, migrän eller nackproblem.

Ansiktsmassage

En skön behandling där Refit djupbearbetar trötta partier i ansiktet med vakuum som påverkar bindväven, radiofrekvens som leder ner värme i vävnaden och LED-ljus som ger en cirkulation på cellnivå. Du får en bindvävsmassage som ger dig en hudåtstramning samt en ökad elasticitet, vilket ger ett naturligt facelift.

Fett- och cellulitreducering

Behandling med Refit (radiofrekvens, vakuum och LED ljus). En djupgående behandling av bindväv där det blir en påverkan på fettceller, slaggprodukter och en cirkulation på djupet.

Vaxning

Brasiliansk och bikini med sockervax (sugaring) och ben med roll-on vax.

Boka tid