Kost

Det du äter och dricker påverkar din hälsa; hur du presterar, hur du mår, hur smidig och stark din kropp känns, din energi – hur mycket du orkar, hur dina tankar går, hur ditt humör är, hur magen fungerar, din hy, ditt hår, ditt sug efter sött. Ja, det är mycket som påverkas och som du själv kan påverka!

En hälsosam livsstilsförändring med bestående resultat kräver tålamod och ett program som hjälper dig att få ett ultimat resultat av din träning, kost och kroppsförutsättningar för att kunna nå dina mål.

C9

C9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt hälsosammare jag. C9 passar alla som vill ta steget mot en hälsosammare livsstil. Med C9 får du tydliga instruktioner och alla verktyg du behöver för att lyckas. Paketet passar alla vuxna människor som vill ha en förändring, men som behöver en välvillig spark i baken för att komma igång.

F15

F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram. Du väljer mellan programmen Beginner 1 & 2, Intermediate 1 & 2 och Advanced 1 & 2 beroende på hur din aktiva livsstil ser ut. Varje program är alltså uppdelat i två nivåer, och varje nivå är på 15 dagar vardera. Du kan enkelt välja att endast utföra nivå 1 eller båda nivåerna för varje program.

F15 Beginner är det första steget. F15 Beginner passar alla vuxna människor som precis har påbörjat, eller som vill påbörja, en mer aktiv livsstil. Perfekt för dig som behöver hjälp med att komma igång med din träning och som vill ha råd om hur du ska tänka kring kost och motion för att skapa permanenta livsstilsförändringar – och kunna mäta och följa upp dina resultat.
F15 Intermediate är den andra delen. F15 Intermediate passar för alla vuxna människor som rör på sig regelbundet men som vill ta sig till nästa nivå, eller som rör på sig ibland men som vill träna mer. Perfekt för dig som vill få hjälp med att strukturera upp din kost, din träning, få koll på kroppsmått och vikt för att nå dina mål. Du får också lära dig mer om hur du gör din aktiva livsstil till en naturlig del av din vardag.
F15 Advanced är den tredje delen. F15 Advanced passar alla vuxna människor som tränar regelbundet och är i god form. Perfekt för dig som söker nya, tuffare utmaningar och vill få mer ingående kunskap om kost, träning och hur du utvecklar din aktiva livsstil ytterligare.
Vital5™

Vital5™ är ett komplett set med fem kosttillskott för en enklare vardag. Från stressade småbarnsföräldrar till karriärister och seniorer. Vital5™ passar alla vuxna människor som vill ha en enkel, beprövad lösning för att komplettera sin kost – varje dag.

Detox-programmet

Detox-programmet är ett sätt att rena din kropp med ren mat som du lagar från grunden och ta reda på hur du påverkas av det du äter och dricker. Det kan betraktas som en testperiod för att kartlägga hur du hanterar olika födoämnen. Efter programmet lägger du till det du uteslutit under dessa två veckor och ser dess påverkan på dig. Det brukar då bli tydligt vad du behöver och inte behöver i din föda. Programmet är en effektiv omstart för att ta kontroll över din hälsa och skapa sundare vanor. Det är alltså ingen bantningskur, även om vanliga följder av programmet är några kilos tapp i överflödig vätska. Du kan även uppleva minskad smärta, bättre sömn och bättre fokus och allmäntillstånd.

Shop