Naturlig rörelse

Jag erbjuder Naturlig rörelse, Evotraining samt fot- och rörelseanalys/coachning.

Evotraining

De flesta smärtproblem beror idag inte på olyckor/trauman utan på den monotoni vi har i vår vardag där vi har näringsbrist på rörelse. T ex så går vi ständigt på platta underlag med skor vilket ger näringsbrist i våra fötter och hela vägen upp i kroppen. När vi inte gör det vi är gjorda för att göra så kostar det i smärta och lidande.

Vi tränar i inomhusmiljöer istället för att koppla upp “vårt inre landskap” med det yttre. Enbart det faktum att kroppens NK-celler (immunförsvar mot cancer) förstärks med 200% vid naturkontakt borde göra det svårt att inte vilja vara ute. Men det räcker där inte med att springa så fort man kan genom naturen. Det är inte vad du gör, utan hur du gör det. Alltså med vilken kvalitet. 

Vi går definitivt utanför den gängse “träningsboxen” med fokus på de specifika förmågor och kapaciteter vi har utvecklat som art under hundratusentals år.  
Tillsammans gör vi en personlig genomgång och progressivt träningsupplägg med program utifrån dina personliga behov och möjligheter. 
Fokus ligger på vitalitet, lust och långsiktighet. Klar metodik som är individanpassad och således passar såväl nybörjare som elit.
– Naturlig Rörelse – mobilitet, stabilitet & flexibilitet.
– Aerob/anaerob aktivitet
– Fett-/kolhydratförbränning
– Andningsteknik för optimal prestation & återhämtning.

Plats efter överenskommelse.

Pris 60 min: 850 kr

Evotraining (personlig, i grupp, på företag, event m m). Kontakta mig för mer information.

Boka tid