Fot- och rörelseanalys/coaching

Har du problem/ont/känner dig stel i t e x ländrygg, höft, knän, fotleder, fötter? Kanske har du svårt med balansen, svårt att komma ner på golvet eller upp därifrån, får ont när du går/springer? Oavsett vilket så är det säkert saker som hindrar dig från att röra dig optimalt och göra det du vill kunna göra.

Vill du utforska detta så bokar du en Fot- och rörelseanalys för att få en förståelse för hur dom olika delarna i kroppen påverkar varandra och för att hitta ditt utgångsläge och en hållbar väg framåt. Beskriv dina besvär/funderingar så utförligt du kan när du bokar analysen. Vill du göra analysen online istället för att besöka mig så bokar du en tid direkt med mig istället för via min hemsida (maila eller sms:a mig för en tid). 

Vägen framåt efter den inledande analysen består av korta coachingtillfällen online eller personliga besök beroende på vad som passar dig bäst – allt för att det ska passa in i ditt liv och bli starkt och hållbart! Jag guidar dig i små steg utifrån dina personliga behov och möjligheter för minskad smärta, bättre funktion och bättre rörlighet. Vi gör ett personligt upplägg som passar just dig.

Pris Fot- och rörelseanalys 50 min: 1000 kr

Naturlig rörelse/Evotraining

Tränar du men dras ändå med stelhet, smärta, trötthet eller träningsrelaterade skador? Kanske har din utveckling stannat av och du vet inte hur du kommer vidare.

Gillar du inte att gå till gymmet, har svårt att komma igång eller helt enkelt inte vet vad du ska träna eller hur du ska röra på dig?

Du har kanske ont i t ex fötter, knän, ländrygg, axlar, är stel eller har svårt med balansen.

Oavsett vad, så är det saker som hindrar dig från att göra det du vill kunna göra. Om ditt mål är att må bättre i din kropp i vardagen eller att förbättra dina prestationer i din idrott, handlar det om att du rör dig så bra och effektivt som möjligt.

De flesta smärtproblem idag beror inte på olyckor eller trauman utan på att vi är väldigt monotona i vår vardag, oavsett om vi sitter eller står och går mycket, och därför får näringsbrist på rörelse. T ex så går vi ständigt på platta underlag med skor och detta kan orsaka problem i våra fötter och hela vägen upp i kroppen.

Tillsammans gör vi en genomgång och individanpassat program utifrån dina personliga behov och möjligheter där fokus ligger på vitalitet, lust och långsiktighet.

Plats efter överenskommelse, även online vid behov. Vanligtvis är passen förlagda till Trädgårdsföreningen, Vidingsjö eller Ryds motionscentrum.

Pris 45 min: 900 kr

Naturlig rörelse/Evotraining finns som personlig träning, gruppträning och för företag. Kontakta mig för mer information.

Boka tid