Personlig träning


Fot- och rörelseanalys/coaching

Har du besvär såsom smärta/stelhet i t e x ländrygg, höft, knän, fotleder, fötter? Känner du dig allmänt stel eller har svårt med balansen? Kanske har du fotbesvär såsom Hallux Valgus, Mortons Neurom, hälsporre eller ”plattfot”? Oavsett vilket så är det säkert saker som hindrar dig från att röra dig optimalt och göra det du vill kunna göra.

Kanske har du hört att det inte går att göra något åt dina besvär eller att du behöver särskilda inlägg eller dämpade/stabila skor.

Vill du utforska detta så gör vi en fot- och rörelseanalys för att hitta ditt utgångsläge och sedan guidar jag dig utifrån dina personliga behov och möjligheter så att du kan få bättre funktion och rörlighet.

Pris Fot- och rörelseanalys/coaching – första besöket 60 min: 1000 kr
Pris Fot- och rörelseanalys/coaching – övriga besök 30 min: 600 kr

Naturlig rörelse/Evotraining

Tränar du men dras ändå med stelhet, smärta, trötthet eller träningsrelaterade skador? Kanske har din utveckling stannat av och du vet inte hur du kommer vidare.

Gillar du inte att gå till gymmet, har svårt att komma igång eller helt enkelt inte vet vad du ska träna eller hur du ska röra på dig?

Du har kanske ont i t ex fötter, knän, ländrygg, axlar, är stel eller har svårt med balansen.

Oavsett vad, så är det saker som hindrar dig från att göra det du vill kunna göra. Om ditt mål är att må bättre i din kropp i vardagen eller att förbättra dina prestationer i din idrott, handlar det om att du rör dig så bra och effektivt som möjligt.

De flesta smärtproblem idag beror inte på olyckor eller trauman utan på att vi är väldigt monotona i vår vardag, oavsett om vi sitter eller står och går mycket, och därför får näringsbrist på rörelse. T ex så går vi ständigt på platta underlag med skor och detta kan orsaka problem i våra fötter och hela vägen upp i kroppen.

Tillsammans gör vi en genomgång och individanpassat program utifrån dina personliga behov och möjligheter där fokus ligger på vitalitet, lust och långsiktighet.

Plats efter överenskommelse, även online vid behov. Vanligtvis är passen förlagda till Trädgårdsföreningen, Vidingsjö eller Ryds motionscentrum.

Pris 60 min: 900 kr

Naturlig rörelse/Evotraining finns som personlig träning, gruppträning och för företag. Kontakta mig för mer information.

Boka tid